Роман Абрамович заряза Даша заради балерина (Още пикантни клюки за развода)

Роман Абрамович заряза Даша заради балерина

Роман Абрамович и Дария Жукова си спретнаха най-скъпия развод в историята. Третата съпруга на олигарха, която е от стара руска политическа фамилия, се кани да прибере най-малко 1 милиард долара. И това далеч не е всичко.

Красивата рускиня, която живя години като тайна любовница на милиардера, преди да го отведе до олтара, смята да поиска още и допълнителна издръжка. Причина за това е, че му е бясна заради любовната му афера с балерина, за която той говори пред цял свят.

„Даша беше отлично информирана за забежките на Роман. Тя самата имаше такива. Помежду им обаче съществуваше негласно споразумение – пред обществото те да са идеалното семейство, а заради децата и у дома да се преструват на такива. Той обаче се влюби в една балерина и реши, че иска да се ожени за нея. А сега използва любовните връзки на жена си, за да й поиска развод“, клюкарят в светските среди на Манхатън.

Слуховете за връзката на 50-годишният собственик на футболния клуб „Челси“ с руската балерина Диана Вишнева се появиха още през септември 2014 година. Прессекретарят на милиардера Джон Ман обаче нарече тази информация глупост и измислица на жълтите медии. Бащата на балерината Виктор Вишнев също опроверга връзката на дъщеря си с женения бизнесмен.

Медиите припомнят още, че един от нейните проекти също е бил финансиран от Абрамович. Става дума за Международния фестивал за съвременна хореография „Контекст“. Диана Вишнева основател и артистичен директор, разкриват те. Междувременно Дария също бе замесена в скандални афери с неколцина влиятелни ухажори.

Роман Абрамович не страда по Даша, смени я с балерина
Роман Абрамович не страда по Даша, смени я с балерина

Нито един от двамата обаче не признава изневерите си пред обществото. Ако аферите се окажат действителни, то на Абрамович са слагали рога Леонардо ди Каприо, Вито Шнабел, а също и братът на зетя на Доналд Тръмп – Джошуа Къшнър. Освен 1 милиард от състоянието на Абрамович, Даша иска и още нещо – правата върху двете им деца Аарон и Леа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.