Роксана със скандални разкрития за чалга звездите: Нямат пари за скъпи рокли, взимат ги под наем!

Гласувайте за статията

Роксана попиля колежките си и „звездния“ им начин на живот

Роксана попиля колежките си. Изпълнителката направи скандални признания, които шокират мнозина. Оказа се, че безобразно скъпите тоалети, с които изпълнителките се появяват по светски събития и в клиповете си, всъщност са… взети под наем.

Фолк звездата сама разкри скандалната тайна, при това, без да се срамува. Нещо повече — Роксана открито признава, че повечето пайнерки се срамуват от това.

„Няма каква да се крием. Истината е, че всичките скъпи тоалети, с които се снимаме по клиповете, са под наем. Работим с едни и същи стилисти, така че не е голяма тайна“, признава още тя.

Пайнерката споделя още, че не се срамува от този факт, тъй като тя и колежките й са нормални хора като всички останали. Освен това за Роксана е смешно, че голяма част от фолк звездите се опитват да се надскочат не с успехите си в музиката, а с това какви мъже имат.

„Постоянно се опитват да се изтъкнат, коя е с по-богат мъж. Това до голяма степен води до разделение в чалгата“, споделя още тя.

Звездата е категорична, че не смята това за правилно и дори нещо повече – подхожда с насмешка към цялата истерия и тези спорове между колежките й. Самата Роксана не крие, че е по-заможна от мъжа си и тя издържа семейството. Но в същото време не изпитва необходимост да изтъква постоянно и пред всички този факт.

Роксана попиля колежките си сн. Планета

Роксана попиля колежките си сн. Планета

Що се отнася до това, кои от колежките й заслужават да са на сцена, Роксана е убедена, че са останали най-добрите. „Истината е, че само талантливите останаха. И само те продължават да печелят фенове и да се изявяват на сцена“, казва още фолк звездата. Неслучайно и тя е сред тях, макар да не парадира с огромните възможности на някои свои колежки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар