Розмари Тишер пристана на брадър (Вижте новото й гадже)

Розмари Тишер пристана на брадър (Вижте новото й гадже)
4 (80%) 1 vote

Розмари Тишер пристана на полски модел

Розмари Тишер пристана на полски модел. Красивата манекенка отскоро има нова сърдечна тръпка и най-големите й критици са на мнение, че този път е проявила по-добър вкус. А причина за тези изказвания е връзката й с нова звезда от „Биг Брадър“.

След дългогодишно прекъсване форматът тръгна и в Полша, а сред новите участници е полякът Томек Урбан. Хубавицата сама се издаде, че е давала съвети за поведението пред камерите на своя колега.

Самата Розмари е доста наясно с капаните, които могат да се случат в предаването. И по тази причина му дала съвет как да се държи в шоуто и за какво да внимава. Явно Томек е взел присърце съветите й, тъй като дава най-доброто от себе си в шоуто.

Розмари, която е на снимки в Турция и от няколко месеца работи в Истанбул изглежда е доста близка с полския красавец. Тя дори си пусна снимка с поляка, а много от феновете й вярват, че той е доста добър избор за нея.

И е по-подходящ от Ричард.

Както е известно, двамата бяха забъркани в топ скандал, след като преспаха заедно в шоуто. Тогава Розмари на няколко пъти беше изнудвана да признае, че е имала връзка с него, въпреки че имаше годеник в Германия. След края на предаването двамата с немската й половинка се разделиха, а Ричард известно време поддържаше отношения с нея. Явно обаче хубавицата си е намерила ново гадже и е щастлива с него. А Томек очевидно превъзхожда визуално фитнес инструктора.

Розмари Тишер с ново гадже сн. Инстаграм

Розмари Тишер с ново гадже сн. Инстаграм

И според зрители на предаването много повече подхожда на манекенката. И като обноски, и като възпитание, и като ум, твърдят из форумите. Освен това красавицата ясно даде да се разбере, че с него определено се чувства доста близка. И няма нищо против да му пристане като булка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар