Розмари се покри след ВИП Брадър (Моделката отказа интервюта по медиите заради резила с Ричард)

Гласувайте за статията

Розмари предпочита да се наслаждава на живота, отказва да говори за случилото се във ВИП Брадър

Розмари се покри след ВИП Брадър. Хубавата моделка предпочете да си спести медийните изяви, въпреки, че по договор всеки участник дава интервю след излизането си от шоуто. Роузи обаче отказа, най-вероятно за да избегне неудобните въпроси за Ричард, и се отдаде на пълноценна почивка.

Въпреки че се показа като твърде неуверена и доста семпла във „ВИП Брадър”, моделката получи поздравления от своите фенове. Лицето на „Ивет фешън” се пусна в социалните мрежи в добро настроение и слънчева усмивка веднага след излизането си от къщата в Нови хан и обяви, че за нея лятото продължава.

Розмари от ВИП Брадър

Снимка: хотНюз

33-годишната манекенка, която е обиколила половин свят и се срещала с много хора, се превърна в лесна плячка за изживяващия се като Дон Жуан Ричард и му позволи доста волности не само под чаршафите, но и на публични места.

Нейната шефка Ивет Григорова недоумявала какво се е случило с подчинената й, защото преди да влезе в предаването, германката с казанлъшки корени настоявала в договора й да има специална клауза, която да й позволява по никакъв начин да не се снима разсъблечена или в компрометиращи пози, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар