април 25, 2024

Родителката на Светлана от Женени от пръв поглед я обиждала нон стоп

https://kliuki.net/kliuki/roditelkata-na-svetlana-ot-zheneni-ot-prav-pogled-ya-obizhdala-non-stop/146551 Kliuki.net
Родителката на Светлана от Женени от пръв поглед я обиждала нон стоп

Светлана от Женени от пръв поглед крие кошмарно детствоСветлана от Женени от пръв поглед никога не се е разбирала с родителите си

Светлана от Женени от пръв поглед крие тежка семейна драма. Може би най-чаровната участничка в любопитното риалити е имала повече от нещастни детски години след като родителите й се разделили. И не само, че не са запазили приятелските си отношения, ами изобщо не са направили опити да осигурят на брюнетката нормално и спокойно детство.

[caption id="attachment_92105" align="alignright" width="300"]Светлана от Женени от пръв поглед крие тежко детство Светлана от Женени от пръв поглед крие тежко детство[/caption]

Таткото почти не се занимавал със Светлана и сестра й, а майка им пък постоянно ги критикувала. Като основният проблем на нервната родителка бил факта, че двете момичета й се виждали дебели. Поради тази причина майката не спирала да нарича Светлана с доста обидни квалификации, за да й натяква, че е дебела.

Именно това мотивирало младата жена да започне да се занимава със спорт и да изглежда добре, научиха от hotarena.net. За проблеми в семейството й се заговори още след първия епизод на Женени от пръв поглед, когато родителите й категорично отказаха да присъстват на сватбата й със Стефан. Това определено направи впечатление не само на гостите, но и на зрителите пред малкия екран.

Които така и не разбраха що за родители не биха присъствали на сватбата на дъщеря си, пък била тя и част от риалити шоу. Е, вече е ясно що за родители, коментират форумци. "Щом една майка може да тормози дъщеря си, че е пълна, а бащата да не се вълнува, представете си за какви хора говорим", възмущават се онлайн потребителите, научиха от Hotarena.net.

Именно затова Светлана остана очарована от сплотеното семейство на Стефан и не скри, че ги е харесала страшно много.