Родителката на Светлана от Женени от пръв поглед я обиждала нон стоп

Родителката на Светлана от Женени от пръв поглед я обиждала нон стоп
5 (100%) 1 vote

Светлана от Женени от пръв поглед крие кошмарно детство

Светлана от Женени от пръв поглед никога не се е разбирала с родителите си

Светлана от Женени от пръв поглед крие тежка семейна драма. Може би най-чаровната участничка в любопитното риалити е имала повече от нещастни детски години след като родителите й се разделили. И не само, че не са запазили приятелските си отношения, ами изобщо не са направили опити да осигурят на брюнетката нормално и спокойно детство.

Светлана от Женени от пръв поглед крие тежко детство

Светлана от Женени от пръв поглед крие тежко детство

Таткото почти не се занимавал със Светлана и сестра й, а майка им пък постоянно ги критикувала. Като основният проблем на нервната родителка бил факта, че двете момичета й се виждали дебели. Поради тази причина майката не спирала да нарича Светлана с доста обидни квалификации, за да й натяква, че е дебела.

Именно това мотивирало младата жена да започне да се занимава със спорт и да изглежда добре, научиха от hotarena.net. За проблеми в семейството й се заговори още след първия епизод на Женени от пръв поглед, когато родителите й категорично отказаха да присъстват на сватбата й със Стефан. Това определено направи впечатление не само на гостите, но и на зрителите пред малкия екран.

Които така и не разбраха що за родители не биха присъствали на сватбата на дъщеря си, пък била тя и част от риалити шоу. Е, вече е ясно що за родители, коментират форумци. „Щом една майка може да тормози дъщеря си, че е пълна, а бащата да не се вълнува, представете си за какви хора говорим“, възмущават се онлайн потребителите, научиха от Hotarena.net.

Именно затова Светлана остана очарована от сплотеното семейство на Стефан и не скри, че ги е харесала страшно много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар