Родителката на Мария се поболя след развода й (Вижте как се съсипа)

Гласувайте за статията

Майката на Мария не може да преживее любовните драми на дъщеря й.

Откакто се раздели с Християн Гущеров, Мария разчита предимно на подкрепата на майка си. Въпреки че певицата и сама често привлича нездрав интерес към себе си, сътресенията в любовния й живот не се отразяват никак добре нито на нея, нито на най-близките й хорa.

Йорданка, майката на Мария, винаги е засенчвала доста по-млади мадами с визия и стил. Тя е винаги наконтена, с прическа и грим, както и в крак с модните тенденции. Но, напоследък сякаш желанието й да бъде непременно в перфектен външен вид е отстъпило пред грижи и здравословни неволи.

Тя бе засечена от папараци по време на обичайния си шопинг в столичен супермаркет. Отдалече си личи, че Йорданка никак не е в настроение и добре здравословно състояние. Близки на Мария и майка й споделят, че тя се е поболяла покрай драмите на щерка си с Християн Гущеров. Дори се е наложило да пие хапчета за кръвно, за да избегне по-сериозни последствия върху здравето си.

Дамата изглежда посърнала и загубила обичайния си блясък. В последните дни основното и развлечение бе покрай сестрата на Мария и внучка си Йордана. Но двете красавици си заминаха и сега родителката на певицата помага с грижите за Марая и влиза в ролята на душеприказчик на майка й, пише bgdnes.bg.

Майката на Мария май е била против развода й

Майката на Мария май е била против развода й

Мария и Йорданка винаги са имали много силна връзка помежду си. Вероятно родителката на изпълнителката до последно я е съветвала да се опита да спаси брака си с Гущеров, но тя е непреклонна в решението си. А сега пайнерката демонстрира завидно настроение и нежелание да се връща към миналото, докато майка й се е поболяла покрай всичко, което се пише по неин адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Родителката на Мария се поболя след развода й (Вижте как се съсипа)”

  1. aA??

    юни 28. 2017

    Маро, как причини туй на майка ти , ма. На стари години да й врътнИш кранчетУ , ма. Ехххх, ша ги търсити унез гудини кат ва храниши Криситуууууу, цяяяялата рода, ама и то са усети ,гуркото.

    Reply to this comment

Добавете коментар