Родителите на Даниел Петканов не искат и да чуят за Алекс: Той се ожени за блудница! (Вижте реакцията им след сватбата)

Гласувайте за статията

Майката и бащата на Даниел Петканов отказват да приемат брака му с Алекс Богданска

Родителите на Даниел Петканов смятат манекенката за лека жена

Родителите на Даниел Петканов проговориха след брака му с Алекс Богданска. Майката и бащата на Лудия репортер са категорични, че никога няма да приемат манекенката за снаха. И за разлика от нейните родители, дори не пожелаха да се включат и по телефона във ВИП Брадър. Камо ли да присъстват на тържеството в Къщата в Нови Хан.

Те открай време недолюбвали манекенката, а ненавистта им се засилила след разкритията за многобройните й изневери.

„Тази жена е с леко поведение. Тя няма да се промени и не е достойна за нашия син! Няма що, голяма сватба – синът ни се омъжи за момиче с твърде леко поведение, блудница. Може ли с десет други мъже да е била, докато уж му е приятелка”, разправяла възмутена свекървата на Алекс пред познати.

Госпожата, която от години е учителка, изпаднала в шок от новината, че Даниел ще сключва брак с моделката, при това в телевизионен ефир. Възрастната жена не можела да си намери място от притеснение и се вайкала наляво-надясно, че репортерът ще им доведе снаха със съмнително минало. Тя дори звъннала на Милен Цветков, който е сред най-близките хора на Даниел, с молба да се намеси и да спре цирка. „Той е голям мъж, знае какво прави! Не му се месете!”, казал обаче Милен.

Даниел ПеткановБащата на Петканов също не одобрявал избора му за съпруга и като цяло бил против участието му във „ВИП Брадър”.

Семейството категорично отказало да се появи в коментарното студио на шоуто, както и да разговаря по телефона с Даниел.

„Постъпката на сина ни е необмислена и глупава, продиктувана от моментни емоции. Сигурни сме, че скоро ще съжалява за решението си, ние няма да участваме в този цирк!”, завили родителите на Лудия репортер пред продуцентите на предаването, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар