Ричард Гиър крие флирт с принцеса Даяна (Сбил се със Силвестър Сталоун заради нея – Пикантни подробности)

Гласувайте за статията

Ричард Гиър флиртувал с Даяна, актьорът и Силвестър Сталоун се били заради нея

Ричард Гиър крие флирт с Даяна, споделя  Елтън Джон в мемоарите си и разкрива за принцесата нови шокиращи тайни от личния й живот, непубликувани до сега. Музикантът си спомня за нощта, в която Ричард Гиър и Силвестър Салоун стигнали до саморазправа заради нея.

По времето когато се снимал „Цар лъв” Джефри Катенбър, който е режисьора на лентата пристигнал в Лондон. В негова чест Елтън Джон дал купон като го попитал с кой по-специален човек иска да се срещне. А той изстрелял – принцеса Даяна.

Музикантът се обадил на Уелската принцеса, с която поддържал приятелски отношения. На вечерята били поканени още Джордж Мйкъл, Ричард Къртис със съпругата си, Сивестър Сталоун и Ричард Гиър, които също били в Лондон.

Колаж: slobodenpecat.mk

На партито се случва обаче нещо непредвидено. Гиър и принцесата се харесали от пръв поглед. По това време Даяна вече е била разведена с Чарлз, а Ричард с бившата си Синди Крауфорд.

Двамата седнаха пред камината и потънаха в разговор, споделя Елтън Джон. „Нямаше как да не се забележи странната атмосфера в стаята. Слай хвърляше възмутени погледи към двойката. Явно плановете му да спечели Даяна се провалиха”.

Колаж: slobodenpecat.mk

В един момент когато вечерята е сервирана от Ричард и Силвестър няма следа. „Помолих партньора си да ги потърси, а когато Дейвид се върна му каза тихо, че имаме проблем”, споделя Елтън Джон.

Оказва се, че е намерил двамата актьори в коридора да размахват юмруци един срещу друг. Поканили ги най учтиво да седнат на масата. След вечерята обаче Даяна и Гиър пак се усамотили край камината. Изглеждали погълнати от себе си и много влюбени, предават от slobodenpecat.mk.

Силвестър Сталоун не можал да издържи и си тръгнал обиден като промърморил: „Нямаше да дойда, ако знаех, че принцът на бял кон ще е тук! Тя можеше да е моя!”

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар