Ричард оплю участниците след „ВИП Брадър“: Наско е ленивец, а Божана и Лора са пияници!

Ричард оплю участниците след „ВИП Брадър“, вижте какво каза за тях

Неприязънта на Ричард към Божана Кацарова остана и след „ВИП Брадър“. Фитнес инструкторът не крие, че никак не харесва бившата си съквартирантка и не спира да я напада при всеки удобен случай.

„Божана е ужасно злобна. Видях епизодите и доста неща не са показали от поведението й. Нито, че постоянно се заяжда, нито че пие всеки ден. С Лора Караджова положението беше същото. Постоянно бяха пияни двете“, твърди Ричард в интервю за „Шоу“. Той не пожали и Ваня Костова, която нарича „един от най-фалшивите играчи“. По думите му певицата постоянно правела злобни забележки за другите, което ги изправяло на нокти.

Победителят Наско Колев обаче отнесе най-голям дял от критиките му. Ричи призна, че той е бил голям ленивец. „Вътре постоянно говореха как трябва да спечели млад човек, който да е примерен, да е възпитан, да не влиза в скандали. Истината е, че Наско по цял ден спеше. А това, че не говориш много не означава, че си възпитан, а че си само по-обран. Какъв пример е той?“, възмущава се фитнес инструкторът. И не крие, че той самият е заслужавал да спечели шоуто, според собственото си мнение.

Той опроверга слуховете, че са го уволнили от работа и допълни, че всъщност всички във фитнес центъра го подкрепят. Доволен е, че накрая Кали все пак му се е извинила за упреците и той също се е извинил на Розмари.

Брадърът Ричард оплю съквартирантите сн. Нова телевизия
Брадърът Ричард оплю съквартирантите сн. Нова телевизия

„Кали дойде и поднесе извиненията си на мен и майка ми, за което много й благодаря. Аз също се извиних на Розмари за панаира. Наистина не беше редно да я подложа на това, което й причиних, но се радвам, че останахме приятели. А и й се възхищавам, че се справи така с всички провокации в Брадъра“, казва още той.

1 коментар
  1. ХХХ казва

    Това момче е толкова просто, че не е истина. Той трябвало да спечели !? И с какво трябваше да спечелиш – с нулевото си възпитание , с просташкото си поведение или с жалкото си участие !? Вместо да се скрие някъде и да не се показва той се смятал за победител.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.