Ричард Кей: Даяна много искаше да започне…

Ричард Кей: Даяна много искаше да започне…
4 (80%) 1 vote

Често казвала, че децата й липсват

Ричард Кей, който е близък приятел до Кралското семейство през 90-те години, проговори за желанията и плановете на Даяна.

За никого не е тайна, че на 1 юли тя щеше да навърши 60 години.

Годините не са изтрили спомена за принцесата на Уелс – за много хора по света тя все още е най-обичаната фигура на британското кралско семейство.

Даяна

Често казвала, че децата й липсват

За Даяна се правят филми и телевизионни предавания, а нейният стил на обличане все още вдъхновява както дизайнерите, така и модата.

Той разкри интересни факти за часовете преди смъртта на Даяна.
Журналистът твърди, че се е чул с любимката на цяла Великобритания по това време Лейди Ди в нощта, малко преди автомобилната катастрофа, в която тя загина.

Двамата обсъждали общи теми, като са говорили и за това, че е изминала една година от раздялата на принцесата със съпруга ѝ Чарлз.
„Мислех, че всичко е наред, но тогава разбрах, че Даяна е отчаяна“, разказва 60-годишният журналист.

„Най-много от всичко на света тя обичаше синовете си – Уилям и Хари. Често казваше, че децата ѝ липсват и иска да се върне във Великобритания, за да ги прегърне“ казва той.

„Тя много искаше да започне отначало и да направи нещо различно, да получи различна гледна точка от тази, която ѝ даваше кралското семейство“, завършва Кей.
Припомняме, че Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж на 31 август, 1997 година, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар