Ричард Гиър с трета сватба през май (Жени се за мега яка аристократка)

Гласувайте за статията

Ричард Гиър с трета сватба през май, жени се за испанска аристократка

Ричард Гиър и на 70 си остава Ричард Гиър. Един от най-желаните мъже в Холивуд предизвика истински фурор с новината, че се жени за пореден път. А щастливката не е друга, а испанска аристократка, която е с повече от 30 години по-млада от него.

 

Щастливката е не друга, а Алехандра Силва – местна аристократка и наследница на немалко състояние. Красавицата и актьора са заедно вече повече от две години. И очевидно са луди един по друг.

 

Актьорът бе се зарекъл да не  се жени отново, особено след кошмарния развод с втората му съпруга Кери Лоуъл. Двамата едва успяха да се разберат за сина си, който в крайна сметка бе поверен на майка си. Актьорът пък замина за Европа, за да се утеши след тежкия разрив. Там обаче го очакваше интересна изненада в лицето на бъдещата му трета съпруга Алехандра Силва.

 

 

34-годишната красавица и актьорът се срещнали покрай бракоразводните си дела. Сближават ги много неща – любовта към киното, телевизията, децата, проблемите с бившите им половинки. Връзката им се задълбочила и не след дълго Гиър се появи с новата си любима. Алехандра, която се разведе със съпруг-милиардер, направо сияе в компанията на актьора.

 

Преди дни двамата обявиха, че се ще оженят през следващия месец на интимна церемония в Холивуд. Новината предизвика немалко вълнение сред почитателите и феновете на актьора.  След браковете му със Синди Крауфорд и Кери Лоуъл, той бе категоричен, че не желае и да чуе за трети брак. Но явно младата красавица е успяла да му промени мнението. Двойката снове между Европа и САЩ. Гиър дори си купи имение в Испания, само и само да е по-близо до новата си изгора.

Ричард Гиър омая яка аристократка

Ричард Гиър омая яка аристократка

Двойката не е поканила бившите си на сватбата, но по всяка вероятност наследниците им ще присъстват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар