април 25, 2024

Как да пречистим дома си от зли сили! Ритуал за пречистване!

https://kliuki.net/liubopitno/kak-da-prechistim-doma-si-ot-zli-sili-ritual-za-prechistvane/136436 Kliuki.net
Как да пречистим дома си от зли сили! Ритуал за пречистване!

Вижте прост ритуал, с който можем да пречистим дома си от зли сили и лоша енергия.

Ако искате да пречистите дома си от лоша енергия и да прогоните злите сили, които носят нещастие в семейството ви, ето един обикновен,  но много ефикасен начин да го направите!

Необходима ви е една обикновена свещ.

Още от древни времена огънят е имал особено и пречистващо действие  върху лошата енергия. Нека си припомним, че не случайно когато влезнем в църква палим свещ за здраве ние отправяме своите молитви и послания към Бога точно пред пламъка на свеща. Едно от чудесата на света е също Свещеният огън, който на Великден се запалва от самосебе си в  Ерусалим. Така че и сега отново ще се доверим на пречистващото действие на огъня от свеща.

[caption id="attachment_7070" align="alignright" width="210"]ритуал Още от древни времена огънят е считан за една от най-мощните пречистващи сили![/caption]

И така, какво представлява ритуалът за прогонване на лошата енергия и зли сили от дома ни ?

Той е много прост, но по-важното е да вложите много вяра в извършването и ефекта му.

Вземате една свещ и я запалвате. После трябва да се отпуснете и да концентрирате мислите си върху желанието си да пречистите и защитите дома си и себе си от всичко отрицателно, както и от лошите мисли на хората. Трябва да се опитате да повярвате, че това ще се случи и заредени така, с тази енергия и нагласа, започнете бавно да вървите из дома си.

Сега трябва да направите една обиколка на дома си, като започнете от входната врата и обиколите къщата покрай стените по посока на часовниковата стрелка и пак накрая трябва да се върнете до входната врата.

Първо отидете до външната врата и вървете покрай стените по посока на часовниковата стрелка.

Важно е през цялото време да гледате пламъка и да си мислите -  колко е прекрасен вашият дом и кяак в него цари мир, любов и щастие. Мислете също и за това, че никой с лошии намерения и мисли не може да влезе в дома ви.

Докато вървите, мислете, че пламъка на свеща ви защитава вас и домът ви от негативната енергия, от злобата и от завистта.

Друг важен момент е, да бъдете внимателни и да наблюдавате пламъка, ако на места той стане неспокоен, започне да се изкривява или да пращи, трябва да останете малко по-дълго на тези места.

Можете също да прекръстите ъглите на всички помещения.

След като завършите обиколката си, оставете свеща да изгори докрай до входната врата. Но внимавайте докато изгори не трябва никой да я настъпва при влизането си в дома ви.

След пречистването на дома ви, можете да пречистите и себе си и своите мисли чрез пламъка на свеща.

Ако ви е неспокойно или изпитвате някакъв страх и напрежение, запалете една свещ, отпуснете се и започнете да гледате в пламъка. Разкажете му за своите проблеми и притеснетия. После си представете, че всичките ви проблеми са като куп отпадъци, които ще изгорят в пламъка на свеща. Това наистина има пречистващ ефект върху душата ви.