Риана унижи Бионсе на наградите Грами (Вижте как)

Риана унижи Бионсе на наградите Грами (Вижте как)
5 (100%) 1 vote

Риана демонстрира пълно пренебрежение към Бионсе

Риана унижи жестоко колежката си на наградите Грами

Риана унижи Бионсе на наградите Грами. Певицата от Барбадос демонстрира пълно пренебрежение към колежката си в момента, в който Бионсе тръпнеше да чуе дали албумът й „Lemonade“ ще й донесе Грами в категорията за най-добър съвременен такъв.

Именно този момент избра Рири, за да освежи своя грим и да си сложи още малко гланц, пише Контактмюзик.

Някои от присъстващите с орлов поглед забелязали как абсолютно незаинтересованата Риана изкарала течното червило и си сложила от него точно в мига на обявяването на победителя. Изненадващо е, че и двете дами са абсолютни поп икони и не се очаква някоя от тях да подлива вода на другата, поне не и по този публичен начин.

По-паметливите обаче помнят, че преди години имаше доста упорити слухове, че барбадоската е любовница на Джей Зи – мъжът на Бионсе. Последната дори индиректно потвърди тези спекулации като направи няколко песни, в които в прав текст заявява, че няма да даде мъжа си на съперницата си.

В крайна сметка обаче предполагаемата афера между рапърът и Рири приключи и Джей Зи продължава да е щастлив с Бионсе. И двамата вече очакват близнаци. А Риана все пак замаза гафа с гланца като изпрати въздушни целувки на нейната колежка Бионсе, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар