Риана лудна по саудитски принц (Вдигат най-скъпата сватба на годината?)

Риана лудна по саудитски принц (Вдигат най-скъпата сватба на годината?)
5 (100%) 1 vote

Риана лудна по саудитски принц, вдигат сватба?

Риана лудна по саудитски принц и е на път да вдигне най-скъпата сватба на годината. Барбадоската фурия втрещи с новата си връзка, за която се говори, че е повече от сериозна.

Тъмнокожата красавица от няколко месеца е в тайна афера с издънка от кралската фамилия на Саудитска Арабия. Макар да не е сред претендентите на трона, избраникът на красавицата има достатъчно дълбоки джобове и аристократични връзки, че да е желан гост на куп кралски събития.

Хасан Джамил, както е името на избраника на Риана, е един от най-влиятелните предприемачи в Саудитска Арабия. Семейството му притежава правата за разпространение на „Тойота“ в страната, което го прави един от най-богатите мъже там.

С лично състояние от 2 милиарда долара и компания, която се развива невероятно успешно, той е и желана партия за брак.

„Направо не могат един без друг. Запознаха се на парти в Лондон и оттогава са неразделни. На Ибиса едва се удържаха да си държат ръцете мирни.“, разказват близки до певицата.

През октомври миналата година тя сложи край на романса си с Дрейк, който пък завъртя афера с Дженифър Лопес. По същото време Джамил заряза Наоми Кембъл, с която излизаше няколко месеца.

Ако двойката се венчае, това без съмнение ще бъде събитието на годината. 29-годишния принц изглежда доста хлътнал по Рири. Но и тя не е по-малко запленена от него.

„Той е готов да й сваля звезди. Пътувания, палати, яхти — каквото пожелае, тя може да го получи на секундата“, разкриват нейни познати. Принцът сериозно се замислял за брак със звездата.

Риана лудна по саудитски принц, вдигат сватба?

Риана лудна по саудитски принц, вдигат сватба?

Но засега двойката все още не е стигнала до олтара. Приятелите им обаче вече залагат колко време ще мине, преди да обявят плановете си официално. И по всяка вероятност именно милиардерът ще е човекът, който ще укроти неспокойната хубавица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар