Риана и милиардерът Хасан Джамил в жесток скандал насред улицата (Вижте как му крещи певицата – Папарашки кадри)

Риана и милиардерът Хасан Джамил в жесток скандал насред улицата (Вижте как му крещи певицата – Папарашки кадри)
5 (100%) 2 votes

Риана и гаджето й, милиардерът Хасан, бяха изловени в жесток скандал

Риана не се свени да крещи на гаджето си дори и пред хора

Риана и милиардерът Хасан Джамил бяха изловени в жесток скандал посред бял ден. Певицата очевидно изобщо не се свени да крещи на гаджето си, въпреки, че край тях има хора.

В петък папараци хванаха двойката в Пуерто Валярта, Мексико.

На папарашките снимки 30-годишната изпълнителка на Needed Me изглежда ядосана, като сочи с пръст саудитския милиардер, а той се опитва да обясни нещо на носителката на Грами.

Риана и гаджето й

Снимки: MediaTakeOut

Приятел на певицата каза пред MediaTakeOut: „Всичко свърши… Риана разби сърцето му. Това е, което прави, разбива мъжките сърца. Риана просто се умори от него. Тя се уморява от мъжете понякога.“

За връзката между барбадоската красавица и саудитския милиардер се заговори през юни миналата година, когато бяха заснети да се забавляват в гореща вана в Испания.

Риана никога не е потвърждавала публично връзката им, но се позовава на сериозни взаимоотношения в интервютата.

„Обичах да се чувствам виновна за това, че си взимам лично време, но също така мисля, че никога не съм срещала някой, който си струваше преди това“, разказа тя пред Vogue тази година.

29-годишният Джамил е заместник президент и заместник председател на семейна компания, която е единствения дистрибутор на Toyota в Саудитска Арабия от 1855 г. до сега. Състоянието му се оценява на 1,5 милиарда долара.

Освен бизнеса с автомобили, Хасан притежава и 14 отбора от футболната лига на Саудитска Арабия. Семейството му е сред 20-те най-богати фамилии в света според класация на Форбс, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар