Риана втрещи с тоалет на фестивал (Певицата се стъкна като гигантско фламинго – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Риана предизвика куп критики с безумния си тоалет

Риана избра необичаен тоалет, с който да посети едно от любимите си летни събития – фестивала по случай края на сезона за беритба на захарна тръстика на остров Барбадос, където е родена.

Дрескодът на феста изисква цветно и ексцентирчно облекло, но звездата отиде върде далеч в желанието си да се покаже освобдена. Дизайнер на роклята, с която Риана приличаше на фламинго, е David Laport.

Визията се състоеше от цикламена рокля, цялата обсипана с пера, които в момента са хит в облеклата. Прическата й обаче накара всички да спрат да с вглеждат в ужасяващата дреха и да се втренчат в африканските плитки, щръкнали на главата й. За обувките си Рири избра островърхи токчета отново в розово, с много брокат и връзки над глезена.

Риана

Снимки: ХотНюз

Визията беше допълнена със зелен грим с пак брокат в стил началото на хилядолетието и прическа в същия тон. Очилата, които в един момент звездата реши да постави на носа си, същ бяха обсипани с брокат, както и гривната, която носеше. Силно претенциозната рокля, в комбинация с огромните аксесоари и ярък грим създадоха кичозна визия, която бе взета на подбив от всички медии.

В други години, когато е посещавала събитието, тя ни е демонстрирала страхотни тоалети – отново ярки и цветни, в стила на фестивала, но създадени с повече внимание към детайла и премереност, предават от hotnews.bg.

Снимки: ХотНюз

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар