Риана втрещи на премиера в Лондон (Бременна ли е или просто се излага с чутовен гаф?)

Гласувайте за статията

Риана втрещи на премиера в Лондон с чутовен гаф

Световната звезда Риана втрещи с чутовен гаф на премиера в Лондон. Изпълнителката на „Umbrella“ приличаше на плажен чадър, или огромна торта и ягодов пай с изумителната си червена рокля.

Модното безумие, което звездата бе избрала, не само се вееше като чаршаф около нея, но освен това скриваше цялата й фигура. За сметка на деколтето, което изглеждаше направо безумно голямо. И дори привлече погледа на Кара Делевин, която нескрито му се възхищаваше.

От известно време упорито се спекулира, че певицата е бременна, а появата й в този вид затвърди слуховете. Самата брюнетка не е коментирала вероятността да става майка, но е много вероятно, това да е самата истина.

Междувременно феновете са тотално втрещени по повод на модните й избори. „Ако не е имала някаква сериозна причина да облече този чаршаф, то показва отчайваща липса на вкус“, коментират модни критици.

Ден по-късно певицата бе изведена от лондонски клуб в доста по-приличен тоалет, с който отново се опитваше да прикрие корема. Ясно обаче се вижда, че той е по-заоблен и звездата очевидно носи по-широки дрехи, тъй като се опитва да скрие нещо. Интересното беше, че пищните й часове по-рано форми, този път изглеждаха съвсем обикновени и дори по-малки. Което предизвика още повече спекулации, какви трикове използва звездата, за да демонстрира пищни форми, без да се налага да носи сутиени с подплънки.

Парашут, плажен чадър или огромен ягодов пай – какво по дяволите е облякла?

Иначе брюнетката изглежда видимо напълняла, което според мнозина се дължи на факта, че е бременна. Рири открай време намеква, че мечтае за бебе, но пази в тайна подробности за състоянието си. Според някои слухове, щастливия татко е Дрейк. Според други обаче той е неизвестен музикант, с когото певицата излиза от няколко месеца.

Риана втрещи с модно безумие на премиера

Риана втрещи с модно безумие на премиера

Това не е първи моден гаф на Риана. Певицата вече се е обличала като розова торта и веднъж като голямото пиле от „Улица Сезам“. Този й моден гаф обаче провокира съмненията, че сега се опитва да скрие бременността си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар