Рени с шокиращи разкрития за „тоалетната“ афера между Христо и Емануела (Пикантни подробности)

Рени с шокиращи разкрития за „тоалетната“ афера между Христо и Емануела (Пикантни подробности)
5 (100%) 1 vote

Рени не спира да сипе огън и жупел по колежката си след като беше изгонена от ВИП Брадър

Рени не скри, че не може да гледа Емануела, тъй като била пошла

Рени с шокиращи нови разкрития за аферата между Христо Живков и Емануела. Които се напиха до безпаметност и после се заключиха в тоалетната на Къщата. В последствие двамата си признаха, че зад заключената врата помежду им не се е случило нищо интимно, а Христо просто е повърнал върху роклята на певицата.

Рени не крие неприязънта си към Емануела

Рени не крие неприязънта си към Емануела

Рени обаче побърза да разкрие нови подробности от въпросната нощ. След изгонването си от ВИП Брадър снощи тя не скри злобата си към колежката си, определяйки я като „пошла“. И призова хората да не гласуват за нея, тъй като не заслужава да спечели.

По време на гостуването си в „На кафе“ тази сутрин, тя продължи да прави всичко възможно, за да настрои зрителите срещу Еми.

В неизлъчвани досега от „Биг Брадър“ кадри става ясно, че фолк дивата е била в доста неадекватно състояние. „Покривахме главата на Емануела, за да не се вижда от камерите. Иринка чистеше тоалетната след нея. Преобличахме я в душ кабината, защото тя не можеше сама“, разкри в предаването Рени.

Любимецът на съквартирантите Вальо Михов пък сподели, че Емануела му е казала, че си търси мъж като него. След това обаче тя недвусмислено е започнала да го провокира и се е стигнало до скандала с микрофона, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар