Рени живее в супер тузарски дом (Вижте къде сама отглежда децата си)

Гласувайте за статията

Рени показа страхотния си дом, фолк дивата живее в супер тузарски апартамент с децата си

Рени, която влезе в шоуто „Смени жената” отвори вратите на собствения си дом. Фолк легендата живее в великолепна обстановка. Жилището й е подредено по последна мода и с много вкус.

Певицата, която сама отглежда двете си малки момчета им е предоставила всичко необходимо за един хубав живот. Нищо, че е самотна майка. И се налага да ги оставя често за да се занимава с професията си.

Луксозното жилище на фолк звездата се намира в елитен столичен квартал. Още от вратата на апартамента се вижда, че всичко блести от чистота. Въпреки, че освен синовете на певицата Борис и Аспарух в тузарската обстановка живее и четириногия им домашен любимец.

От пръв поглед се набива на очи многото светлина в дома на фолк дивата. Интериорът е решен в светли тонове. Като всичко е с изчистени детайли. Липсва всякаква претрупаност на обстановката. Което създава усещане за простор и свобода. А няколко саксии с цветя, поставени на точните места  създават  цветно настроение.

Естествено Рени признава, че не може сама да се справи с всичките домакински задачи. Затова е наела специална жена. Която да се занимава с хигиената. А пръв помощник в отглеждането на наследниците й е нейната майка Галя. Която живее заедно с внуците си и разведената си дъщеря.

Такъв е дома на една работеща и отговорна майка. Която след поредното си участие бърза да се прибере при любимите си същества. Които я очакват с нетърпение.

Вижте още снимки от дима на Рени в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар