Рени за бившия си: Разбрах от медиите, че има любовница (Вижте признанията й)

Рени за бившия си: Разбрах от медиите, че има любовница (Вижте признанията й)
1 (20%) 1 vote

Рени разкри, че е разбрала от медиите за любовницата на мъжа си

Рени е била подложена на психически тормоз от страна на Борис Пилософ

Рени проговори за бившия си мъж Борис Пилософ. В откровено интервю за Папараци певицата разкри, че е разбрала от медиите, че мъжът й си има любовница.

„Видях снимки с нея“, коментира тя на въпрос знае ли за връзката на Борис Пилософ с Деница Баликова, с която той се появи на снимка в медиите. И допълни, че не желае повече да ги коментира, тъй като не иска да прави тази жена известна за нейна сметка.

Освен това Рени за първи път разкри, че е била подложена на нечовешки психически тормоз от страна на вече бившия си мъж. Който я заплашвал да я остави без пари, ако се върне от Израел в България с децата им.

РениТя обаче проявила воля и се върнала. Борис спазил заканата си и в момента певицата сама издържа себе си и двете им деца. Той дори подал молба за развод, без да й каже.

Тя загатна още, че Пилософ се е възползвал финансово от нея по време на брака им като е харчел нейни пари докато тя е била в Израел. Но не пожела да разкрие по-конкретни подробности.

Фолк певицата участва във формата „Смени жената“ тази седмица, за което коментира, че обича да експериментира. Мъжът и детенцето в дома, където бях, се отнасяха с голямо уважение към мен. От съпругата разбрах, че мъжът й я кара да се чувства като принцеса и чак не повярвах за какво става въпрос, чуди се певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар