април 27, 2024

Резил! Бритни Спиърс поканила и бившия на сватбата си, арестуваха го (Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/rezil-britni-spiars-pokanila-i-bivshiya-na-svatbata-si-arestuvaha-go-podrobnosti/166364 Kliuki.net
Резил! Бритни Спиърс поканила и бившия на сватбата си, арестуваха го (Подробности)

Бритни Спиърс се бракува за трети път

Най-сетне певицата успя да мине под венчило, като и сега не пропусна пищната бяла рокля. И макар да е супервеща в занаята на сватбите, сега го направи почти напук на баща си. Съвсем очаквано празникът не мина без сътресения.

Резил! Бритни Спиърс поканила и бившия на сватбата си, арестуваха го (Подробности)
Бритни Спиърс събра съзвездие на сватбата си Снимка: Инстаграм

Фурор направи новината за бившия на звездата, който се изтърсил съвсем неочаквано в къщата ѝ в опит да провали събитието. На всичкото отгоре бил “въоръжен” със записващ телефон и дори се сборичкал с охраната. Не е ясно дали в момента Бритни Спиърс е била у дома, но подготовката за сватбата течала с всички сили. В резултат на незаконното нахлуване Джейсън Алекзандър бил арестуван и даже скоростно му е повдигнато обвинение.

Резил! Бритни Спиърс поканила и бившия на сватбата си, арестуваха го (Подробности) - Снимка 2
Купонът е в разгара си Снимка: Инстаграм

Той бе съпруг на блондинката само 55 часа, след което бракът им беше анулиран. Оказва се обаче, че явно още не е забравил бившата си и злополучното гостенско в дома ѝ идва като резултат от това. На всичкото отгоре Джейсън убеждава, че именно тя го е поканила на сватбата. Предвид нестабилното психическо състояние на Бритни Спиърс, хич няма да се окаже проста спекулация, че му е спретнала обещание за грандиозно парти. Е, все пак е всеизвестна и честичко се нуждае от драма.

Източник: nova.bg