Реджеп от Hell’s Kitchen иска да готви за Емануела (Победителят в шоуто се обясни на певицата – Вижте отговора й)

Реджеп от Hell’s Kitchen иска да готви за Емануела (Победителят в шоуто се обясни на певицата – Вижте отговора й)
5 (100%) 1 vote

Реджеп от Hell’s Kitchen не крие симпатиите си към Емануела

Победителят в поредния сезон на Hell’s Kitchen Реджеп призна, че изпитва специален сантимент към фолк певицата Емануела. Той призна, че в тежките моменти когато е на гурбет в чужбина, от връхлетялата го носталгия го спасявали именно песните на родното поп-фолк дарование.

Италианчето, както шеф Ангелов нарича Бадев, е готвил за Роберто Баджо, но призна в студиото на „Събуди се“, че българската звезда, за която иска да готви е Емануела. „Ако можех да избирам на коя известна личност да сготвя, това ще бъде попфолк певицата Емануела. Когато бях извън България, слушах песните й, за да се почувствам у дома. Бих й приготвил някое типично италианско ястие, което съм сигурен, че ще я зарадва много“, заяви той.

Реджеп от Hell's Kitchen

Снимка: Инстаграм

„Емануела сигурно много ще се зарадва да го чуе“, констатира водещата, защото не е тайна, че певицата е голям почитател на качествената храна и особено на италианската кухня. А факта, че песните й карат сънародниците ни в чужбина да чувстват родината по-близо, със сигурност ще я накарт да се гордее. Доказателството за това не закъсня, защото Емануела сподели откъс от интервюто на Реджеп в профила си.

От LifeOnline.bg съобщиха, че звездата на Пайнер е готова с нова песен. Заглавието на летния хит на Емануела е „Направо в коша“ и ще излезе едновременно с падането на забраната за нощните заведения, която в момента възпрепятства работата на изпълнителите от фолк жанра.

Относно наградата от 100 хиляди лева, която получи победителя в „Кухнята на ада“, той сподели, че в момента развива свой проект в Пазарджик и отделно планира да отвори пицария в Пловдив. „Това е моето бъдеще, в което смятам да инвестирам. Прекарал съм много години в Сицилия и в заведението, което ще отворя, ще предлагаме една любима моя рецепта, която приготвих и на финала на Hell’s Kitchen – „аранчини по сицилиански“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар