Ревлата Теодора от Фермата се развежда заради Пламен (Уж принципната брюнетка заряза мъжа и детето си, вече живее с кметския син)

Тедора Дякова от Фермата се развежда заради Пламен, узна Kliuki.net.

Ревлата, която за щяло и нещяло бършеше сълзи и сополи в предаването, напълно е изоставила мъжа си и дъщеря си заради сина на кмета на Ябланица. Нещо повече, Дякова официално е в процес на развод с футболиста Танко Дяков и живее с кметския наследник.

теодора от фермата
Снимка: Клюки.нет

Съпрузите вече не се следват в социалните мрежи и дори са заличили общите си снимки. Бившият футболист се е писал „необвързан“, а според близките му, се е фокусирал единствено върху грижите за дъщеря си Ема. След като Теодора ги зарязала заради друг мъж, той останал да се грижи съвсем сам за момиченцето.

Майка й я видя на живо едва за рождения си ден в началото на този месец, когато Ема дойде в България, за да прекара празника с нея. И след това отново се прибра при баща си. Дякова пък остана в България, за да се радва на любовта си с Пламен.

Помежду им прехвърчаха искри още по време на Фермата, като той дори й прати кодирана любовна бележка. Тогава обаче много принципната брюентка орева света, че обича мъжа си, че държи на семейството си, че за нея семейните ценности и морала са над всичко и прочие, и прочие. Е, то се вижда колко е държала и на мъжа си, и на детето си.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.