Рая на Ивайла Бакалова я задмина по-хубост (Снимка)

Рая на Ивайла Бакалова я задмина по-хубост (Снимка)
3 (60%) 1 vote

Рая на Ивайла Бакалова е на път да се превърне в истинска красавица

Порасналата Рая на Ивайла Бакалова засенчи известната си майка с хубостта си. Двете, майката и дъщерята позират на обща снимка и феновете на Ивайла се впечатлиха от порасналата Рая.Рая на Ивайла Бакалова я задмина по-хубост (Снимка)

Дъщерята на Бакалова от Румен Гайтански – Вълка е станала голяма госпожица и може да се каже, че ще задмине Ивайла и по ръст и по красота. Детето се роди през 2003 г , когато шефът на столичния боклук изживя кратък романс с мис България за 2001 г и от тяхната любов се появи Рая.

Заради Румен Гайтански Бакалова напусна любимия си Илия Павлов, шефът на „Мултигруп“, но май до ден днешен съжалява за това. Единственото хубаво нещо, което й остана от кратката й афера с Вълка е прекрасната дъщеричка Рая.

Румен Гайтански – Вълка не мели брашно дълго с красавицата Бакалова. Малко след раждането на детето той напусна семейното гнездо и забърса поредната манекенка, която също го дари с дъщеря.

Според светските клюкари Ивайла Бакалова отказала брак на Вълка, тъй като не можела да прежали мъжа на живота си Илия Павлов. Тя първа дотича до трупа на убития бос на „Мултигруп“ облята в сълзи, нестихващи и до днес.

Сега Ивайла Бакалова и Рая живеят заедно и харчат солидната издръжка на богатия татко. Двете малко се застояват в България и обикалят света. Доскоро живееха в Дубай, но в момента се подвизават в жилището си в столичния Лозенец.

Рая на Ивайла Бакалова и Ивон Динева на фолк певицата Анелия са първи дружки

Рая на Ивайла Бакалова и Ивон Динева на фолк певицата Анелия са първи дружки

Светските хроникьори твърдят, че Рая на Ивайла Бакалова и Ивон Динева на фолк певицата Анелия са първи дружки. Двете често пускат в мрежата свои общи снимки и си отправят прочувствени послания.

И няма нищо лошо в това. И двете момичета могат да се похвалят с известните си майки, които се грижат за тях сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар