Рая на Ивайла Бакалова истинска красавица (Нови снимки)

Гласувайте за статията

Рая на Ивайла Бакалова е станала истинска принцеса, а майка й и осигури живот, като на аристократка

Рая на Ивайла Бакалова е конкурентка на красивата си майка. 13-годишната девойка е готова да тръгне по стъпките на родителката си. Да атакува модните подиуми и конкурсите за красота.

Мис България до скоро не показваше наследницата си. Моделката ревниво пазеше Рая от публичност и светски шум. Отскоро обаче гордата майка се хвали в мрежата с порасналата си принцеса.Рая на Ивайла Бакалова с приятелка

Ивайла Бакалова публикува снимки на дъщеря си в личната си страница в Инстаграм. И има какво да покаже. Младата дама е зашеметяваща. Правилните черти на лицето, както и стройната и съразмерно сложена фигура на Рая я правят нейна достойна наследница по хубост.

В Инстаграм миската е споделила няколко снимки на своята принцеса. На една от тях Рая позира заедно със своя приятелка.
Девойката е пленява с прекрасната си усмивка. А косата й е прибрана на малък кок.

На друго фото Рая е отново с приятелка. Порасналата наследница на Ивайла Бакалова и Вълка е снимана по бански. Със спасителна жилетка за плуване. И двете девойчета са възхитителни, с развяни от вятъра коси.Принцесата на Ивайла с бански костюм

На следващият кадър Рая и нейната приятелка са готови да скочат в морето. Да поплуват и да се позабавляват.Хайде да поплуваме!

На друг кадър наследницата на Бакалова е готова да посрещне Хелоуин. Тя и друго девойче са се маскирали за празника. А Рая си е поставила зъби на вампир и е наточила нокти да сграбчи въображаемата си жертва.Рая на Ивайла Бакалова истинска красавица (Нови снимки)

Ивайла Бакалова е горда майка на истинска красавица. Мис България подготвя наследничката си за бляскава модна кариера.От снимките се вижда, че Рая позира умело пред камерата. А родителката й има какво да я научи и да й придаде своя професионален опит.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар