Рая на Азис в най-скъпото школо у нас (Певецът пръска 50 бона за образованието й)

Гласувайте за статията

Рая на Азис учи в най-тузарското училище, фолкаджията пръска по 50 бона за Англо-американското школо в Панчерево

Азис дава мило и драго дъщеря му Рая да стане образована госпожица. Ромският славей пръска колосални суми за нейното образование.

Певецът я записал в скъпото училище в България. А именно Англо-американското училище в Панчарево, в което таксите са два пъти по-високи от тези на престижните колежи в Оксфорд и Кеймбридж.

За една учебна година всеки родител плаща 23 020 евро. А за училищния автобус който вози децата от врата до врата се плашат още 1565 евро.  Така, че ако пък изчислим общата сума излиза, че щедрия татко се охарчва с повече от 50 бона на година. Ако пък сметнем колко пари е изръсил за петте години през които Рая учи се получава сумата от четвърт милион, предават от електронното издание blitz.bg.

Високата такса не притеснява кралят на фолка, който не може да се похвали с добро образование. Затова иска щерка му да знае няколко чужди езика и да стане грамотна жена.

Известен факт, че и фолк фурията Мария е записала дъщеря си Марая в същото школо. Единственото й момиченце тръгнало по-рано защото е по-голямо с една година от чедото на Азис.

Към момента Рая е в четвърти клас като е изкарала и една година в подготвителна паралелка.

Повечето от наследниците на бг знаменитостите учат в лицея в Горна Баня.  За много от богаташите таксите на по-престижното частното школото в Панчарево се оказват непосилни и за тях.

Вижте снимки на Англо-американското училище, където учи дъщерята на Азис в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Рая на Азис в най-скъпото школо у нас (Певецът пръска 50 бона за образованието й)”

  1. Bojo

    окт. 24. 2018

    Това не е вярно тя учи в др-Петър берон в София и е 5в клас

    Reply to this comment

Добавете коментар