Рафаел на Корнелия Нинова живее във ВИП апартамент за 3 бона на месец (Снимки от луксозния му дом)

Гласувайте за статията

Наследникът на шефката на социалистите живее като истински баровец в Станфорд

Рафаел на Корнелия Нинова се изнесе от Ню Йорк и от една година насам се радва на лукс и спокойствие в Станфорд. Наследникът на първата сред социалистите се премести в студентския град заради нов пост.

Рафи е получил назначение в най-престижния университет в света, който обучава гении и носи името на града. Синът на Нинова е член на екип, занимаващ се с проучвания в сферата на изкуствения интелект и машинното обучение.

Университетската резиенция в Станфорд
Снимки: Ретро

Той освен това чете лекции като асистент и като свой постоянен адрес е посочил университетската резиденция, в която живеят единствено преподаватели и лектори.

Сградата на вид е доста внушителна и е в старинен стил, заобиколена отвсякъде с палми и други дървета. Жилищата вътре са обзаведени съвременно и модерно и разполагат с всякакви екстри.

Снимки: Ретро

За луксозната обстановка обаче младият мъж плаща солен наем. В зависимост от квадратурата и удобствата цената на един апартамент за месец започва от 1977 и достига до 3230 долара.

Но такава сума е по джоба на Рафаел Нинов, тъй като заплатата му е около 100 хиляди долара на година. А освен това 28-годишният млад учен сигурно си е заделил и нещо на страна от предишната си работа като финансов анализатор на банката „Голдън Сакс”.

За сега сина на лидерката на БСП е ерген и не се е показвал  публично с половинка. Но явно академичната му кариера му е по-важна от любовния живот, но все пак му е време да създаде семейство, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар