Рапърът Енчев фалира

Гласувайте за статията

Певецът избягал в Банско заради дългове

Разпадането на дуета Румънеца и Енчев се дължи на фалит. Той взел решението да заживее в Банско не заради чистия въздух там, а заради сериозни дългове.

Рапърът Енчев фалира

Рапърът Енчев фалира

През 2006 година, когато дуото беше на гребена на вълната, Енчев си купува жилище в столицата, плащайки го с ипотечен банков заем. По това време месечната вноска е по джоба му и той и идея си няма какви гладни години ще настъпят за жанра, в който твори, фатална се оказва 2010-а, когато изпълнителите на „Пипни ме тук и там“ са ангажирани с едва десетина участия годишно, финансовите им резерви са стопени, а Енчев се вижда в чудо как да изплаща месечната вноска по кредита си, пише вестник „Всеки ден“.

Работата и участията намаляват още по-драстично, а от спестяванията няма и стотинка. Съдия-изпълнители вече чукат на вратата на дома му.

Щом е за отнемане, процесът не се бави много време и само след няколко месеца Енчев е на улицата с жена и две деца на ръце. Спасение в инфарктната за фамилията ситуация е имот в Банско, където баща, майка и двама синове решават да заживеят. На 4 септември 2007 година Енчев сключи брак с настоящата си съпруга Цвети. 32-годишната красавица е родена в Москва, но живее в руската столица до 10-ата си годишнина, след което се мести в Разград. Родителите й се развеждат след близо 5 години домашни скандали.

Младото момиче остава на грижите на баба си до момента, в който се мести в София, за да учи руска филология
в Софийския университет.

След завършване на висшето си образование Цветанка започва да работи като стюардеса. Отказва се от полетите, след като среща Енчев и го дарява с първия му наследник преди 4 години, който носи името на баща си – Георги. Вторият им син Сашко се пръква на бял свят 2 години по-късно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар