Ралица Паскалева се шири в истинско имение (Вижте тузарския дом на родителите й – Снимки)

Гласувайте за статията

Ралица Паскалева не крие, че е от доста заможно семейство

Актрисата Ралица Паскалева може да се похвали със стандарт на живот, непостижим за повечето й колеги. За 31-ия си рожден ден водещата на „Игри на волята” показа луксозната къща с огромна градина и басейн на родителите й. Баща й е известен предприемач в Русе.

Красимир Паскалев е строителен инженер, чиято фирма санира ударно в крайдунавския град. Майка й Даниела пък върти сватбена агенция и компания за кетъринг, която се погрижи за празника на Паскалева, който тя показа в социалните мрежи.

Ралица Паскалева

Снимки: Инстаграм

Доктор Стилянова от „Откраднат живот” бе изненадана с романтичен пикник в градината от волейболиста Теодор Салпаров, баща на детето й. Освен приказната градина с невероятни екзотични растения, в която се събраха приятели и роднини, Паскалева показа и басейна, над който пусна летящи фенери в компанията на любимия си. Имението е скрито зад висока врата, в която обитателите му да се веселят на воля.

Сред акцентите на празника на водещата бяха още горящи свещички, отразяващи възрастта й и наргиле. „Беше магично, красиво, вкусно…“ – с тези думи Паскалева описа рождения си ден, като допълни, че е чувствала любов, „идваща от близко и далеч, под всякаква форма“. Hotnews.bg би добавил и лукс, който лъха от хасиендата с дебелите килими и отрупаната маса.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ралица Паскалева се шири в истинско имение (Вижте тузарския дом на родителите й – Снимки)”

  1. Асан

    Дек. 21. 2021

    Kurvi zbogom :))))

    Reply to this comment

Добавете коментар