Райно спечели „Фермата“ с нечуван зрителски вот (Как го заслужи?)

Райно бе най-достоен да грабне наградата от 100 хиляди лева според близо 90 хиляди българи, дали гласа си за него.

50-годишния строител от Стара Загора Райно Узунов определено бе този участник, който най-сигурно можеше да заяви, че се чувства в свои води по време на предаването и всичките му изпитания. Освен че фермерската работа несъмнено му се отдаваше и допринесе най-много за развитието на общия им дом за тези три месеца, Райно спечели и уважението на останалите участници с добротата и вярата си в Господ.

Райно излезе на чело не само на базата на зрителския вот, но и заради вътрешния вот на фермерите и броя победи в дуелите. Узунов още с влизането си каза, че предаването „Фермата“ е за хора от неговата черга. И се оказа прав. Той успя да премине през безброй физически изпитания с ловкост, сръчност и никога с лоша дума и обида.

Райно успя да спечели изумителните 84% зрителско одобрение, което се равнява на около 90 хиляди гласа. Такъв категоричен вот риалити историята у нас не помни, а далите гласа си на финала зрители са колкото с няколко други формата взети заедно.

Но не е учудващо, защото Райно определено се открояваше от младите Нора и Симеон по умения и характер. Двамата определено отсрамиха младото поколение, но все пак не успяха да се впишат в рамките на понятието „фермер“. Те заеха второ и трето място, които също са достойни за адмирации, особено след двубоите по време на шоуто, през които преминаха.

България избра човека от народа, в който припозна своите родители, баби и дядовци, които са изкарвали прехраната си на нивата и в обора от сутрин до вечер. Работливият българин, който не се оплаква от живота, а се старае да си го направи поне една идея по-добър.

Самият финал мина под напрежение за тримата борещи се за голямата награда. Те трябваше да отговарят на въпроси на другите фермери, да доят крави, да хвърлят брадви и до покажат за последен път знанията си по Алманаха на „Фермата“. Райно за последен път показа, че нищо от селската работа не му е чуждо и дръпна с доста точки преднина след трите изпитания.

rayno-mustafa-1-29125-625x0
Райно и Мустафа изградиха приятелство въпреки разликата в религиите
2110939995
Райно се показа като всестранен талант

„Вечният ратай“ бе като баща на всички млади фермери и брат за по-големите. Предаде им максимума от това, на което го е научил живота. Дядо Онзи, както той сам се нарича, спечели уважението на всички, което се материализира в голямата парична награда.

За най-добър фермер от отпадналите участници бе определен Мустафа, най-добрият приятел на Райно във фермата. Димитър пък получи моралното признание „баща на Фермата“ заради достойната му битка за лечението на малкия му син. Чекът за 100 хиляди лева бе връчен на Райно от главния изпълнителен директор на БТВ Медиа Груп Павел Станчев, който изненада зрителите с новината, че от днес стартира кастингът за новия сезон на „Фермата“.

Райно, Нора и Симеон в очакване на резултатите
Райно, Нора и Симеон в очакване на резултатите

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.