ШОК! Райна напомпа и ДЕКОЛТЕТО! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Фолк певицата си увеличи бюста, прости се с естествените си форми

Край с естествената хубост на Райна! Пилето на фолка напомпа такова деколте, че и Джена може да й завиди. Изпълнителката се похвали с новия си бюст на участие и тотално втрещи феновете си.

И Райна ги напомпа

И Райна ги напомпа

От известно време певицата все по-често ляга под ножа и непрекъснато се тунингова. Устни, скули, очи, бюст – Райна съвсем заприлича на останалите си колежки. Фолк дивата така се е преобразила, че все по-малко прилича на себе си. А феновете й с тъга отбелязват, че от естествената й хубост и помен няма.

Самата фолк певица нито потвърждава, нито отрича слуховете за пластичните си операции. Още повече, че корекциите, които си прави, стават все по-явни, но съвсем не разкрасяват звездата.

За сметка на това, изпълнителката, спрягана за  една от най-скромните и обичани певици, се превърна в една от най-одумваните звезди в последно време. Късите полички, които показват бельото й, а също и безразборните й връзки дадоха доста храна за приказки. Каква е причината красавицата така упорито да се тунингова и да залага на скандалите е пълна загадка. Остава си обаче фактът, че певицата от нежна и очарователна дама се превръща в поредната силиконова кукла, продукт на чалгата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “ШОК! Райна напомпа и ДЕКОЛТЕТО! (СНИМКИ)”

 1. Raina Terziiska

  Ное. 08. 2012

  ДОКАТО НЕ ИЗКАРАТЕ ТУНИНГА СИ ОТ МОЗЪКА ЩЕ ВИ Е ТРУДНО ДА СЕ РАДВАТЕ НА РЕАЛНОСТТА :))).

  Reply to this comment
 2. Галя Димитрова

  Ное. 08. 2012

  Ха ха то тия драскачи мозък нямат въобще, камо ли тунингован…да не си разваляме деня за теб имен, за мен рожден с простотията на жълтурите Райне, това са зле платени, гладни хорица които нямат други умения освен развинтена и пошла фантазия:) Бъди жива и здрава, радвай се на живота и музиката:)

  Reply to this comment
 3. Radoslav Trendafilov

  Ное. 08. 2012

  Поредната лъжа не ли ви омръзна да се занимавате с Райна?РАЙНА е НАЙ КРАСИВАТА ПЕВИЦА И НЯМА СИЛИКОН!ЗАВРЕТЕ СИ ВАШИЯ СИЛИКОН В ГАЗА ВИ!ПРОСТАЦИ!

  Reply to this comment
 4. Evgeni Lazarov

  Ное. 08. 2012

  стига плюйте

  Reply to this comment
 5. Evgeni Lazarov

  Ное. 08. 2012

  напомпани са ви главите

  Reply to this comment

Добавете коментар