Райна с тайно гадже в Куба? Певицата неразделна с новия си

Гласувайте за статията

Райна замина на обучение в Куба, неин приятел неотлъчно до нея

Райна замина с неизвестен младеж в Куба и вече провокира слуховете, че са двойка. Спекулациите, че певицата е завела тайното си гадже на обучението в Латинска Америка, започнаха, след като двамата си пуснаха доста общи снимки.

Изпълнителката пази в тайна личния си живот, след като за малко не стигна до венчило. По-късно, раздялата й с танцьора Светльо много я разстрои, тъй като тя сложи край на отношенията им. Оттогава Райна преживя няколко бурни връзки, но всеки от мъжете оставаше в сянка, а любовта им не издържаше повече от няколко месеца.

Към днешна дата изпълнителката се радва на независимостта си и обикаля света. След като обиколи Африка, Азия и Европа, сега тя се насочи по-трайно към Латинска Америка. Испания и Куба са втората любов на Райна, затова и тя побърза да замине за там, когато й предложиха.

Официално певицата споделя, че е на обучение там. Тя замина за няколко месеца, но компания й прави, тайнствен младеж, когото тя нарича Антонио. На въпросите на любопитните си фенове, Райна отговаря, че е неин приятел, с когото е заминала на обучение в Куба. Двамата обаче са почти неразделни и тя все по-често го включва във фотосите си.

Дали певицата ще изживее своята дива кубинска любов, или ще се посвети само на обучението си, единствено Райна си знае. Факт е обаче, че тя държи рекорда сред фолк певиците, за най-обикаляща звезда.

 

Райна през месец е в чужбина, като често съчетава полезното с приятното. Изпълнителката дори вече е канена на концерти и в Азия, където преди не бяха и чували за нея.

Райна в Куба с тайнствен приятел

Райна в Куба с тайнствен приятел

А феновете й коментират, че може и да няма награди от международни конкурси, но определено заслужава приза „Посланик на българската музика зад граница“. Който е част от ежегодните награди на „Пайнер“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар