Райна съвсем сама на 8 март (Вижте как посрещна женския празник)

Райна съвсем сама на 8 март (Вижте как посрещна женския празник)
1 (20%) 1 vote

Певицата с най-тъжния женски празник до сега шокира с признание

Райна изкара най-тъжния и самотен 8 март до сега. Певицата, която остана без половинка определено не й върви с мъжете и както е тръгнало ще си остане стара мома.

Годинките й се изнизват една след друга , гласовитата пайнерка пак е без любим човек до себе си, но най-голямата й мъка в живота е, че не може да гушне дете.

Натъжената изпълнителка, която е прочута с македонския си буен нрав и че никога не прави компромиси в любовта с прочувственото си послание в социалната мрежа накара да се замислят много жени заслужава ли си да живеят с половинките си и кое всъщност колко струва.

Певицата тъжна и самотна на женския празник
Снимки: Инстаграм

Госпожица Терзийска сподели в пост в инстаграм, че много  й се иска на женския празник да поздрави ония мъже, които умеят да правят жените си специални и да ги обичат не само на празник, а всеки божи ден.

Като каза още, че именно тази женска чувственост, която е присъща само на дамите стои в основата на женското начало.

От думите на гласовитата певица става ясно за какъв мъж си мечтае и призна, че с годините е разбрала, че до всяка успяла жена стои правилния мъж, който я обича силно и завършва с посланието си с думите: „Не съм Жена за(ради) някого. Но съм жена заради всичко, което искам да дам. Някога„, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар