Райна спира да пее заради гаджето си (Бременна ли е певицата?)

Райна спира да пее заради гаджето си (Бременна ли е певицата?)
1 (20%) 1 vote

Райна заряза пеенето, говори се, че е бременна

Райна спира с пеенето! Този слух се носи в поп фолк средите отскоро. Пилето на фолка изцяло се е отдало на новата си тръпка ММА боецът Валери Тюлеков.

Фолк певицата разочарова феновете си като им призна, че не й до песни и клипове когато я запитаха с какво ново ще ги изненада.

Райна, която бе изчезнала от сцената за дълго време се появи преди една година. Почитателите й бяха развълнувани от ударното й завръщане под светлините на прожекторите. Но радостта им не трая дълго.

Снимка: Инстаграм

Певицата направи няколко клипа към парчетата си и изведнъж отново заряза кариерата си. Говори се, че причината да спре с пеенето е, че е безумно влюбена в гаджето си. Но други са по-смели и подозират, че Райна е бременна и  това истинският повод да се откаже от сцената. Може би те са прави защото Пилето на фолка наближава 40-те години и времето да стане майка вече изтича.

Снимка: Инстаграм

Дори шефовете на „Пайнер” не са в състояние да я върнат на сцената. Макар гладът за песните й да е голям тя е категорична, че трябва да сложи в ред личния си живот. Интересува я само любимия й и когато й дойде вдъхновението тогава ще твори, предават от hotnews.bg.

От снимките, които Райна публикува в социалната мрежа се вижда, че всеки свободен миг влюбените гълбчета прекарват заедно. Те афишират любовта си с кадри от романтичните си преживявания. И нищо чудно в най-скоро време са се пръкне и бебето.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар