Райна се похвали с божествено тяло (Вижте Пилето на фолка на 40 – Снимки)

След няколко месечно отсъствие от фитнеса Пилето на фолка напомни за себе си с горещи снимки

Райна не беше пускала скоро снимки на изваяното си тяло, с което непрекъснато се хвали. И има защо. А феновете, които я следват в Инстаграм изпаднаха в екстаз от последните фотоси на певицата.

Пилето на фолка тази година през септември  стана на 40 години, но никой не може да й даде тази възраст. Особено като се запознае с кадрите в социалната мрежа. На които се виждат божествените форми на Райна. Която се е снимала с огромна гума, най-вероятно на голям камион и тренира на открито. Като прави силови физически упражнения.

View this post on Instagram

A post shared by 🧿 RAINA 🧿 (@raina_terziyska)

От публикацията й става ясно, че македонското девойче се намира в родния си град Сандански, а не някъде на пътешествие по света. Както често обича да прави.

Госпожица Терзийска пояснява, че след 6-месечно прекъсване е започнала отново да тренира. Явно се е наложило по някаква причина да си наложи пауза. Според лекарите е наложително да се почива след прекаран ковид, предават от hotnews.bg.

Райна не уточнява дали е била заразена, но всички я знаят като запалена по спорта и подозират, че е точно така. Но пък на снимките с които се хвали  40-годишната мома от Сандански се вижда, че е в перфектна форма и да е била болна изобщо не й личи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.