Райна се показа с новия си на Нова годна (Влюбените се гушкат на дансинга – Снимки)

Пилето на фолка посрещна Нова година на участие, но и в компанията на новия си любим

Фолк звездата Райна имаше участие навръх Нова година. Този път тя се появи в Лещен, където беше изявата й в компанията на новото си гадже, което все още не показва в социалните мрежи.

Посетителите, които се бяха събрали да празнуват станаха свидетели на едни от най-интимните моменти на влюбената двойка.

Въпреки, че певицата все още не иска да официализира връзката си с мускулестия плейбой в социалните мрежи вече се появиха техни общи снимки. След като посрещнаха Нова година с шампанско Райна и гаджето й се разгорещиха.

По всичко личи, че Пилето на фолка и доктора са много влюбени
Снимки: Фейсбук

На любопитните кадри се вижда как македонското девойче и приятеля й танцуват на дансинга, гушнали се в романтична прегръдка.  Но любовника на певицата е сниман само в гръб. Явно тя все още не иска любовта им да е публична и е помолила фотографа да не снима лицето на гаджето й.

Потвърждават се слуховете, които се разпространяват от лятото, че новият на Пилето на фолка е ветеринарния доктор Вергил. Който също е родом от Сандански и като Райна обича да пътешества по света.

По-младият от нея ветеринар искал да имат дете и сега се говори, че упорито работели по въпроса, тъй като фолк дивата навърши 40 през септември миналата година, предават от show.blitz.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.