Райна се ошишка, втрещи с напращяло дупе и бедра (Фото преди и сега)

Райна демонстрира доста напращели форми в последното си видео

Райна реши, че няма смисъл да отслабва и се харесва по-закръглена

Райна заряза тренировките и се отказа да отслабва! До преди време чаровната певица държеше да се поддържа в изрядна форма, но от няколко месеца насам е видимо качила килограми. И по всичко личи, че се чувства по-добре така.

Певицата показа доста напращели форми в последното си видео „Зле те чувам“. Ако допреди някоя и друга година звездата събираше погледите с добре оформени, стегнати бедра и дупе, то сега ситуацията е коренно различна.

В клипа си певицата се вихри по боди, докато напращялото й дупе се тресе като крем карамел върху седалка на велосипед. Тя обаче ни най-малко не се стеснява от този факт и с охота показва наедрелия си ханш.

РайнаМного от феновете й са категорични, че звездата и така изглежда много добре. Други пък твърдят, че я предпочитат с по-слабата й визия.

Иначе в песента брюнетката пее за богат магнат, който й строи палат, въпреки че мнозина знаят за нейната страст към танцьорите, последният от които вече се е преквалифицирал в неин личен фотограф.

Мъжът до Райна се казва Георги. Той придружава певицата до всяко кътче по света, където ходи, но до момента не присъстваше на нито една снимка, предават от paparazii.bg.

1 коментар
  1. Ебсч казва

    Аз пък я харесвам яката дупара така ми се иска да я изплющя

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.