Райна рухна след поредната раздяла: Ще остана стара мома! (Певицата в тежка депресия заради самотата)

Райна рухна след поредната раздяла: Ще остана стара мома! (Певицата в тежка депресия заради самотата)
5 (100%) 1 vote

Райна изпадна в тежка депресия, певицата се раздели я поредния си любовник, страхува се, че ще остане стара мома

Райна, която е една от най-красивите фолк певици не може да се похвали с щастлив любовен живот. След като преди години се раздели с Коцето до ден днешен чаровницата не може да му намери достоен заместник.

Снимки: Инстаграм

Красавицата от Сандански се бори с тежка депресия. Тя дори сложи на второ място кариерата си в търсене на мъжа на живота си. Колкото повече години минават толкова Райна става все по-отчаяна, че ще намери подходящия мъж. Чувствала се непрекъснато като в черна дупка. Особено след като преживя последно разочарование на любовния фронт.

Близки до фолк дивата разкриват, че в последно време настроението й било непрекъснато минорно. Радвала, че няма лято, а само лошо време и дъждове. Което било в унисон с чувствата й. В последно време стигнала до заключението, че има някаква лоша прокоба над живота й. Която я преследва.

Райна споделила с близки приятелки, че копнее да й се случи нещо хубаво. Но когато не става започва сама да си измисля разни драми.

Сними: Инстаграм

Заради душевния си дискомфорт напоследък все отлагала записването на новия си албум и снимките за рекламната фотосесия. Които трябва да заснеме. Не била сигурна в себе си и предприемала поредното пътешествие. С цел да се зареди с положителни емоции, предават от blitz.bg.

През септември чаровната певица ще чукне 37 години. А все още не е минавала под венчило. Явно, че все още не може да прежали Коцето. С когото се раздели през 2009 г. Бъдещето пред нея не е розово, а самотно като на стара мома, притесневат се близките й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар