Райна в Ротердам, напук на коронавируса (Вижте как се забавлява в Холандия)

Райна в Ротердам, напук на коронавируса (Вижте как се забавлява в Холандия)
5 (100%) 1 vote

Райна в Ротердам, напук на всички и на коронавируса най-вече

Райна, една от най-красивите ни попфолк певица изпълнителки сподели в интернет пространството снимки и видеа от престоя си в Холандия. 38-годишната изпълнителка посети Ротердам и ни показа отблизо красотата и лукса на града. Въпреки заплашителната грипна епидемия позната като коронавирус, тя изглежда не се е уплашила никак. Поне не изглежда така на снимките от скъпите ресторанти, които е избрала. Райна смело и елегантно се спусна в това пътуване и навярно прекрасно изживяване.

Изкусителната попфолк певица прекара около две седмици там, преди да замине за Малдивите.

Както е известно, изпълнителката е страстен пътешественик, който обикаля света и се радва на различни воаяжи. Този път Райна не изневери на себе си и реши да се поглези с ваканция в Ротердам. Ситуацията в Европа обаче я накара да замине за Малдивите, където изглежда няма повод за тревога, че коронавируса може да я стигне. И за разлика от повечето свои колежки смело рискува да напусне страната.

На другия полюс са Джена, Преслава, както и куп техни колежки. Те отказват участия, затварят се у дома и избягват всякакви контакти с външни лица. Причината е, че повечето имат малки деца и възрастни родители. Сериозен довод да стоят далеч от клубовете, докато вирусът отмине.

Камелия и Кали от своя страна не се страхуват да излязат по участия и да се забавляват, пише „България днес“. Подобно на Райна те също активно се разхождат и не се притесняват да демонстрират отлична форма и добро настроение. И никакъв страх от вируса. Що се отнася до македонското девойче, тя несъмнено не е загубила приключенския си дух. Въпреки това е малко вероятно да я видим скоро в нощните клубове. Но не заради вируса, а защото пътешества по света.

Ето и кадри споделени от нейния инстаграм профил:

Райна, сн. Инстаграм

Райна, сн. ИнстаграмРайна, сн. Инстаграм

 

 сн. Инстаграм

сн. Инстаграм

Райна, сн. Инстаграм

сн. Инстаграм

 сн. Инстаграм

сн. Инстаграм

Малко чупки и стойки в красивия Ротердам.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар