Райна прецакала сама кариерата си в Пайнер (Вижте защо шефът й не ще и да чуе за нея)

Райна прецакала сама кариерата си в Пайнер (Вижте защо шефът й не ще и да чуе за нея)
5 (100%) 1 vote

Райна сама е прецакала кариерата си в Пайнер

Райна остана без участия заради собствения си инат

Райна сама прецака певческата си кариера. Не е тайна, че от доста време насам песните и участията на македонското девойче клонят към нула. Тя пуска нови парчета изключително рядко като и те не блестят с особена оригиналност, коментират феновете. Оказа се, че за това си има съвсем логична причина.

Певицата известна с македонския си инат, на няколко пъти отказвала на шефа си да си сложи силикон с обяснението, че се страхува от упойки. Страстта й към танците и постоянните тренировки по залите коствали много калории на певицата, които тя сваляла именно от своя бюст, пише „Телеграф“.

РайнаПървоначално Пайнера се съобразявал с желанието й да бъде естествена. След като обаче Райнето натъпка джуките си с хиалурон до пръсване, шефът й заявил, че така и така не е натурална, поне да компенсира и в областта на бюста. Нещо, което бившата на Коцето категорично отхвърлила.

В същото време тя обяснявала на шефа си, че харесва модерната си вече латино визия, за която важни са не циците, а рубенсовото дупе.

Запознати разкриват, че Митко Пайнера се ядосал дотолкова, че съвсем не искал да чуе за изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар