април 19, 2024

Райна прати Хелоуин в историята (Певицата засрами колежките си навръх Вси светии)

https://kliuki.net/kliuki/rayna-prati-helouin-v-istoriyata-pevicata-zasrami-kolezhkite-si-navrah-vsi-svetii/158562 Kliuki.net
Райна прати Хелоуин в историята (Певицата засрами колежките си навръх Вси светии)

Какъв Хелоуин?! Райна показа как се празнува по български

Какъв Хелоуин?! Фолк певицата Райна прати в историята празника за призраци и духове, като сподели снимка в национална носия, навръх 31 октомври. Изпълнителката засрами дори колежките си, като демонстрира какви ценности защитава и цени. Звездата сложи носия от пиринския край и гордо позира с нея. Ръчно бродираните шевици по ръкавите на блузата и сукмана направиха още по-очарователна звездата. Интересното е, че Райна направо повлече крак, тъй като много нейни колежки решиха да не празнуват американския празник. Единствена Галена заложи на по-странна визия, което вероятно е и рекламен трик свързан с предстоящото й турне в Америка. Колежката й Преслава обаче просто избра да позира с малко по-силен грим в есенни нюанси и така да честити празника. Нито Емилия, нито Джена, ДесиСлава или Мария сложиха костюми и маски за деня на духовете. Както изглежда модата на Хелоуин сред звездите отмира. За сметка на това Райна уверено налага нова мода — този път свързана с народните носии. Певицата все по-често позира с традиционните облекла от близкото минало. А че изглежда красива в носия няма никакво съмнение. И така успява да засенчи дори някои от най-популярните звезди в гилдията. В последно време певицата активно гастролира около света, но все по-често се задържа и на родна сцена. Въпреки че Райна обожава да пътува и използва всяка възможност, за да го направи, както изглежда е решила да си вземе малко почивка. Вместо това, звездата доста често се задържа по родните музикални сцени, за радост на почитателите си. [caption id="attachment_157669" align="aligncenter" width="300"]Райна сн. Инстаграм Райна сн. Инстаграм[/caption] А много от тях се надяват да я видят и на концерта на "Планета" тази година. Особено след като голяма част от колежките й неочаквано обявиха, че няма да присъстват. А това я превръща в една от най-големите звезди на събитието.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

? #2019 #mood #me #tradicional #folklore #bulgaria #beautifulmorning #etno #different #style #pirin #travelgram #búlgara #beauty #style #folkloric ? @nikolay_metodiev_photography ? @teddyssecret ?

Публикация, споделена от ? RAINA ? (@raina_terziyska) на