Райна посреща Великден в Гърция (Певицата сияе в прегръдките на новата си любов)

Гласувайте за статията

Райна сияе в обятията на ММА боеца си

Райна сияе в прегръдките на новия си любим. Изпълнителката замина за Гърция ден преди Великден и е много вероятно да посрещне празника на Бяло море, а да приключи празнуването му семейно в България. Родената в Сандански красавица е в родния си град и в родния си дом, а с нея неизменно е новата й любов — спортиста Валери Тюлеков.

Двойката е заедно повече от година, а усмивката не слиза от лицето на певицата, откакто се показа с него. Много дълго Райна криеше от феновете и колегите новия си любим. А причината е тревогата й, че цялата публичност и внимание, които ще получи връзката им, може да я съсипят.

Двамата обаче са по-сплотени и щастливи от всякога и очевидно много си приличат. Райна се наслаждава да обикаля света, а между пътешествията приема участия и снима клипове. Когато не печели титли на терена и не тренира, Валери също е неизменно до нея. Двойката направо блести от щастие, а по празниците греят като писани яйца — щастливи, влюбени и млади. И по-сплотени от всякога.

Развълнувани от романтичните кадри на двамата, феновете на певицата вече й подмятат и за сватба. Райна на два пъти едва не надяна булчинската рокля, но все не попадаше на подходящи. Дълги години певицата бе обвързана с фолк певеца Константин, но в крайна сметка се разделиха заради кариерата си. И двамата признават, че амбициите и желанието да бъдат на върха са съсипали връзката им, но все пак останали добри приятели. И дори от време на време се събират да пеят заедно.

Райна сияе с новата си любов, посреща Великден на Халкидики сн. Инстаграм

Райна сияе с новата си любов, посреща Великден на Халкидики сн. Инстаграм

С другата си голяма любов — танцьорът Светльо, Райна сама се раздели. Изпълнителката доста време тъгуваше по чаровния състезател, но призна, че не е искала да пречи на кариерата и бъдещето му. Явно най-накрая е открила идеална половинка в лицето на Валери Тюлеков. И нищо чудно скоро да я видим с пръстен на ръката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар