Райна побърка с претенции продавачка в магазин: Надута лигла! (Вижте как я нареди)

Гласувайте за статията

Райна втрещи магазинери с надменно поведение и куп претенции

Райна нямаше да има цена, ако готвеше толкова добре, колкото изглежда. Уви, стройната пайнерка не обича да се задържа край печката и да се вмирисва на манджи, предпочита да се храни с измайсторена от други храна. Миналата събота папараците на „Уикенд” лично се убедиха, че е клиентка на кулинарните щандове – видяха я да пазарува печена пъстърва от кварталния й супермаркет.

Македонското девойче влезе привечер в магазина в кв. „Гео Милев” с гаджето си – 10 години по-младия от нея ММА боец Валери Тюлеков. 37-годишната изпълнителка и здравенякът грабнаха пазарска количка на входа и хукнаха с нея към рафтовете с храни и напитки. Двамата първо си взеха 2-литрова бутилка „Кока-кола”, а после се насочиха към щанда с готови манджи, мръвки и салати.

Райна

СНимка: ХотАрена

„Рибата прясна ли е? Да не е пържена вчера?”, попита грубо Райна един от продавачите. Човекът я увери, че пъстървата е приготвена същия ден. Обясни и, че е термично обработена не в тиган с олио, а на скара. „Дай тогава две да ги опитаме, но гледай да са по-сочни”, заръча му певицата на „Ти ме лъжеш най-добре”.

Щом сложи рибите в количката си, бившата изгора на Коцето започна да се чуди каква гарнитура да купи към нея. Дългото й умуване определено изнерви персонала. Тя първо поиска пържени картофи, но после се отказа от тях – стрували й се прегорели. Накрая санданчанката пожела да й напълнят пластмасова кутия с печени с копър.

Докато Райна комуникираше с продавача, любимият й я масажираше по врата и голите рамене. Валери явно се опитваше да успокои певицата, та да е по-любезна с обслужващия я младеж – да не пуска постоянно заядливи реплики към него, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар