Напълно натурална! ВИЖТЕ Райна в леглото (ФОТО)

Гласувайте за статията

Фолк певицата пусна своя снимка от спалнята си

Фолк певицата Райна лъсна напълно натурална. Изпълнителката публикува своя снимка от спалнята си, без грим. На нея пилето на фолка няма капка макиаж по лицето. И изглежда уникална, както винаги.

Райна лъсна без грим

Райна лъсна без грим

Силно разрошена, сякаш е прекарала часове лудории в леглото, певицата гледа доста сънливо към обектива. Май пилето на фолка е решило да зарадва феновете си, като им покаже как изглежда точно след като споделила няколко мига с любимия си.

Както вече стана ясно изпълнителката има сериозен приятел в лицето на танцьора Константин. Двойката е заедно още от лятото и по всяка вероятност именно той е автор на някои от по-пикантните фотосесии на певицата. На които тя е по оскъдно облекло.

‘Из мемоарите на една позьорка “, написа над снимката Райна. Която в последно време наистина доста активно позира пред обектива. Феновете й веднага заявиха, че без грим Райна изглежда в пъти по-хубава и я посъветваха да спре да се гримира.

Други са на мнение, че звездата, освен че е неотразима и няма причини да се притеснява за външността си. Не е тайна, че в последно време някои от снимките на Райна не я показваха в най-добрата й светлина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар