Райна окончателно прежали Коцето! (Вижте колко е щастлива с новия си)

Гласувайте за статията

След като обиколи света и потърси любовта и в най-далечните места, сърцето на Райна най-сетне е пълно.

Куп предположения относно любовния статус на Райна не спират да валят още от раздялата й с Константин. Двамата мине- не мине демонстрират, че са съумели да запазят приятелските си отношения. А това вероятно се дължи и на факта, че Пилето най-накрая е свила и свое любовно гнездо, така че не е заплаха за щастието на бившия си.

Последната снимка на Райна и Константин е от тази седмица. Двамата са се засекли в столичен клуб и документирали срещата си. А на фона на тяхната близост лъсна истината за това има ли най-сетне сериозен мъж в сърцето на певицата. И тя се оказва доста изненадваща, защото е била скрита цели две години. Горе-долу от толкова темпераментната македонка поддържа интимни отношения с по-млад от нея танцьор.

Явно танцьорите са слабост на Райна, защото този е трети подред! Новият се казва Георги. Освен да топли постелята й, той е ангажиран и като личен фотограф и шофьор на певицата с все по-колеблива кариера. Влюбените гълъбчета обикалят заедно света, а русокосият младеж се ползва изцяло на издръжката на красавицата, пише hotarena.net.

По време на воаяжите си по света, Райна не веднъж се е щракала с различни мистериозни господа. А тези фотоси няма как да не предизвикат слухове на любовни авантюри с чужденци. Оказва се, обаче, че певицата води под ръчичка Георги навсякъде със себе си. Явно между двамата няма особено доверие, особено от нейна страна.

Райна отново е влюбена

За последно двамата бяха в Куба за повече от два месеца. Там освен че са се отдали на любовта си на спокойствие, Райна и младото й гадже са били в школи по испански и латино танци. Сега са в България за известно време, докато не стегнат куфарите отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар