Райна като богиня в Неапол (Снимки от романтичната й почивка)

Гласувайте за статията

Райна е различната фолк звезда, тя не се вписва в понятието фолкаджийка

Райна е доказала, че е едно изключение сред фолк звездите. Красивата брюнетка не се хвали със силиконови прелести, а блести като богиня с естествената си хубост.

Певицата има страст към пътешествията. Поредното й лятно приключение я отведе в Неаполитанската Ривиера и Соренто. Красавицата избра амалфийското крайбрежие на Италия. Което с природните си прелести се смята за една от най-модерните в последно време дестинации.

Райна нарочно замина за Италия в самия край на лятото. По това време вече липсват тълпите туристи и големите жеги. Има всички условия за една романтична и спокойна почивка. Сега му е времето на певицата да се наслади на приказните гледки, невероятно море и спокойните и топли дни.

От снимките, които Райна щедро споделя с почитателите си се вижда, че изпълнителката е в перфектна форма. Тя винаги е блестяла с натуралната си красота и всичко пошло й е чуждо. Затова и феновете не спират да я харесват. Въпреки, че не е толкова оборотна като някои от своите колежки Пилето на фолка винаги предпочита да дава приоритет на духовното. А не да търси евтина реклама с провокативни и разголени кадри.

Райна наистина прилича на истинска богиня. Тя прави съпричастни всички, които я обичат и й се радват с емоциите си, които е открила в красива Италия и само там може да изпита по време на лятното си преживяване, предават от електронното издание planeta.tv.

Вижте уникалните  снимки на Райна в нашата галерия и се насладете на главозамайващата красота, с която певицата щедро ни почерпи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар