ПИКАНТНО! Райна и Коцето се червят от креватното си минало

Гласувайте за статията

Двамата имали общи снимки, които във всеки един момент може да ги компрометират сериозно

 

Райна напоследък се изявява като абсолютна тигрица и вече категорично разбрахме, че никак не е от скромните, ако и да се представя за такава. След като стана ясно колко мъже си падат по нея и колко не удържат положението си в гащите, а тя явно няма нищо против,…сега пък се заговори за нейното минало.

Двамата имат интересно общо минало

Двамата имат интересно общо минало

Оказва се, че то може да се окаже още по-пикантно от всички приказки зад гърба й, които някога сте чували. Още докато е била с Коцето, двамата доста са палували и определено имат какво да покажат, но не и на аудиторията, а на специалистите, които правят филмите за възрастни. Кога и дали някога въобще ще станем свидетели на техния резил, не се знае, но както писа mister.bg някои любопитни техни общи фотоси обикалят мрежата и мира не дават на феновете, докато не докопат нещо по-така.

И да се канят, засега едва ли ще им се сбъдне мечтата. Сигурно, защото Коцето и Райна решиха да се разделят цивилизовано, иначе кой знае колко време щяха да си отмъщават с компромати, а хората да им се присмиват също, както на други звездни двойки. Те може би прецениха, че е по-добре да си спестят панаирите в името на взаимното уважение и дългогодишната си любов.

Толкова време те се обичаха силно и всички мислеха, че ще минат под венчилото, но не – съдбата за пореден път доказа, че е непредсказуема. Константин днес е обвързан с Надя и има момиченце, но редовно сваля почитателките си, а Райна предизвиква желанията на всички, които се завъртят около нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар