Райна и гаджето й на баровска почивка в Дубай (Вижте колко са влюбени)

Гласувайте за статията

Райна е на крилете на любовта, певицата за първи път е толкова влюбена след Коцето

Райна и новото й гадже са на луксозна почивка в Дубай. Певицата не спира да качва снимки от екзотичната дестинация със своя любим. За първи път тя е толкова много влюбена след раздялата с Константин, че феновете й чак не могат да я познаят.

Снимка: Фейсбук

Чалга дивата винаги е показвала топ форма, но сега когато има любим до себе си сякаш сияе. След като се загаджи с Валери Тюлеков тя е още по-очарователна. Нейните приятелки й завиждат и коментират със завист, че е станала неузнаваема. А пък и мъжът до нея си заслужава защото наистина е голям хубавец. ММА боецът по когото Райна успя да хлътне е единствения мъж с когото певицата се показва пред всички и връзката й с него е наистина сериозна.

Снимка: Фейсбук

Според запознати нищо чудно за Пилето на фолка да зазвънят сватбени камбани и да се реши на брак. Пък и вече й е време. Няма да остане стара мома такава красива жена, радват се за нея феновете й. Като я поздравяват за избора й и смята, че са най-страхотната двойка.

Покрай любовната си авантюра красивата фолкаджийка е на път да възроди зациклилата си кариера. Само преди седмица тя пусна клип, в който участва и атлетичния й любовник.  Който е по-млад от нея. Отдавана Райна не се е радвала на такъв успех и внимание към себе си, коментират нейните почитатели.

Вижте още снимки на влюбента Райна в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар