Райна избяга в Румъния с новия си (Певицата не се отделя от новото си гадже)

Райна избяга в Румъния с новия си (Певицата не се отделя от новото си гадже)
5 (100%) 1 vote

Райна не се отделя от новия си избраник

Райна обикаля света в компанията на новото си гадже

Райна избяга в Румъния с новия си. Певицата от известно време се радва на нова любов, от когото не се отделя и за секунда.

Двамата не спират да обикалят света, но звездата упорито крие лицето му.

В момента двамата са в Румъния, за първи път от години изпълнителката сподели снимки с новото си гадже. На нея двамата са в Букурещ, а мистериозния мъж я държи за ръка.

Досега фолк звездата стоеше далеч от камерите и държеше личния си живот в тайна. Когато не е по участия, изпълнителката обикаля света и радва феновете с многобройни снимки от дестинациите, които посещава.

РайнаОткакто се раздели с танцьора Светлин, певицата сякаш бе заключила личния си живот. И напук на слуховете, че има нов мъж до себе си, не се показваше с никого.

Досега.

Според запознати двамата са отседнали заедно в най-луксозния хотел в Букурещ. Вместо обаче да се отдават на СПА — процедури в минералните басейни, те се радват на разходки из красивата столица.

Това е само една от плануваните почивки в чужбина. Чаровницата не пропуска да обикаля света. Половинката й също намазва, а запознати твърдят, че не е платил и стотинка за това пътуване.

Въпреки че очевидно много държи на нея, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар