Райна задобря във френския (Вижте как прекарва карантината)

Гласувайте за статията

Пилето на попфолка Райна хич не си губи времето и възможностите.

Предвид страшната ситуация с коронавируса и изолацията, която вкара в домовете хиляди хора, атрактивната певица Райна е решила да съчетае многото свободни часове с трупането на нови знания. Освен че напоследък прави всичко, което не е успяла да свърши до този момент, тя учи и френски.

Езикът на любовта явно е слабост на гласовитата изпълнителка, щом се е нагласила да го овладее до съвършенство. Засега в средите на попфолка не се говори за нов френски хит. Трябва да се уточни, че красавицата обикновено не разгласява предварително своите планове. Карантината я изстрелва в родния Сандански и сякаш напук на изолацията Райна вече може да се похвали, че говори френски. Тя има възможността да използва двора си и да събира колкото се може повече слънчеви лъчи, за да бъде достатъчно заредена с енергия, когато бърчи чело над учебниците. На всичкото отгоре се грижи подобаващо и за душата си. Тъй като ситуацията в момента позволява, наперената македонка почти привършва именитата творба на Габриел Гарсия Маркес „Любов по време на холера“, особено популярна напоследък сред родния хайлайф.

Брюнетката никак не се чувства самотна, пише още hotarena.net. Въпреки че сравнително отскоро е прясно разделена с бившата си половинка Валери Тюлеков, верен другар за нея е сладкото ѝ куче. Извънредното положение в страната се оказа добра възможност за животинчето да прекарва много повече време с атрактивната си стопанка. Съвсем наскоро то отпразнува рождения си ден в нейната компания. За съжаление, коронавирусът не дойде в подходящ момент. Така кучето трябваше да празнува в домашни условия. Не се съмняваме обаче, че когато ситуацията се проясни, Райна ще намери и друг начин, за да отбележи празника на вярното си приятелче. А защо не и с песен на френски?

Райна задобря във френския

Райна задобря във френския
Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар